Prinsengracht 1
1015 DK Amsterdam
T +31 (0)20 262 12 20

Nieuws

08.07.2015

Gezocht: junior adviseur


nieuws - werken-top.gif

Ben je net zo geïnteresseerd in kunst & cultuur, duurzaamheid, de arbeidsmarkt en openbaar bestuur als wij? Dan zoeken we jou!
 

Voor de periode september - februari zijn we op zoek naar een junior adviseur, die ons helpt bij de praktische ondersteuning van verschillende opdrachten. De opdrachten richten zich op uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen. Je werkt in directe samenwerking met (senior) adviseurs, maar ook veel zelfstandig. Wat moet je doen? het organiseren en programmeren van debatten, het schrijven van teksten, het benaderen en onderhouden van contacten met sprekers van bijeenkomsten en het uitzoeken van achtergrondinformatie.

 


Wat we vragen
De werkzaamheden zijn vooral praktisch en organisatorisch, dus ervaring met het opzetten van evenementen is een pré. Verder vragen we dat je initiatief toont, zelfstandig kan werken, goed kan schrijven, politiek sensitief en breed maatschappelijk geïnteresseerd bent.


Wat we bieden

Een dynamische werkplek in het centrum van Amsterdam. We zijn een klein bureau, wat betekent dat de communicatielijnen kort zijn. We zijn wars van rangen en standen en waarderen een kritische, constructieve geest. Het wordt een druk najaar, dus we gooien je meteen in het diepe. Als je een flexibele aanpakker bent die snel leert, dan ben je bij ons op je plek.


Bureau &MAES

&MAES is een strategiebureau dat maatschappelijke ontwikkelingen vertaalt naar publieke organisaties en bedrijven en deze kennis omzet in strategisch communicatieadvies en een praktische uitvoering. Daarin zijn we creatief, betrokken en flexibel. Onze adviseurs zijn kritische sparring partners op alle niveaus en hebben ervaring opgedaan in de journalistiek, het bedrijfsleven, de publieke sector en de politiek.


Solliciteren

Voldoe je aan dit profiel, dan lijkt het ons leuk je te ontmoeten! Stuur je CV en motivatie voor 31 juli naar Floor Eizema (floor@en-maes.nl). Heb je onlangs een goede column, blog of ander artikel geschreven? Stuur die dan ook even mee.

Nieuwsoverzicht Jul