nl en

Vacature Bureau Manager !

Bureaumanager (24-32 uur p/w MBO+)

Bureau &MAES is op zoek naar een bureaumanager. Heb je oog voor wat er in de samenleving gebeurt? Hou je van aanpakken, heb je je zaken graag op orde en ben je dienstverlenend? Dan ontmoeten wij je graag!

 

Bureau &MAES is een adviesbureau met strategisch adviseurs voor de publieke zaak, gevestigd in Amsterdam. Wij werken voor en met overheden en publieke organisaties en helpen hen met hun maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we door het geven van advies en het inhoudelijk begeleiden van bijeenkomsten.

 

Bureau &MAES bestaat uit een team adviseurs die vanuit de inhoud gemotiveerd werken aan projecten die zinvol zijn en een tastbare, positieve impact op de wereld hebben.

 

In de functie van bureaumanager ben je verantwoordelijk voor alle operationele kantoorbeheertaken en de ondersteuning van de adviseurs. De werkzaamheden bestaan uit onder meer: de kantooradministratie, het behandelen van (advies)verzoeken per telefoon en e-mail, agendabeheer van het bureau, ontvangen van bezoekers, het organiseren van lunch en het beantwoorden van vragen van huurders in ons pand. Ook de praktische werkzaamheden die uit het inhoudelijke werk volgen, zoals bijvoorbeeld het maken van adreslijsten voor congressen, het uitnodigen en nabellen van sprekers en deelnemersregistratie vallen binnen je werkzaamheden.

 

Onze ideale bureaumanager geeft ons kantoor de liefde en aandacht die het verdient. Je bent een flexibele aanpakker, een enthousiaste planner en representatief: het visitekaartje van het bureau. Iemand die op zoek is naar een open en vriendelijke werkplek, waarbij goede kwaliteit van het werk voorop staat en die voldoende ervaren is om meerdere taken zelfstandig te verrichten.

 

Zaken die we graag terugzien bij onze bureaumanager:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden – zowel mondeling als schriftelijk;
  • Uitstekend tijdbeheer en organisatorische vaardigheden;
  • Oog voor detail en efficiĆ«nt;
  • Goede kennis van Microsoft Office en in staat om te werken met Apple-computer;
  • Vermogen om bij te dragen aan een leuke en levendige kantooromgeving.

 

Voel je je aangesproken door bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag je reactie voor tot 22 september, met cv, motivatie en twee referenties per e-mail via info@en-maes.nl.