Prinsengracht 1
1015 DK Amsterdam
T +31 (0)20 262 12 20

Advies

&MAES adviseert overheden, politici, publieke organisaties en bedrijven. Met onze ervaring in de politiek, journalistiek en het bedrijfsleven helpen we onze opdrachtgevers bij het beantwoorden van vragen als:

- Hoe positioneer ik mijn organisatie in het publieke veld? 
- Hoe maak ik van samenwerkingen een langdurig succes?
- Wat is de beste communicatiestrategie voor mijn organisatie?

Daarnaast helpen we opdrachtgevers bij het opzetten van succesvolle bijeenkomsten, debatten en expertmeetings.

Bij &MAES blijft het niet alleen bij advies, we voeren het ook uit; als woordvoerder, gespreksleider of wat nodig is om een strategie tot een succes te maken. 

Strategisch advies van &MAES:
- Positionering
- Samenwerking
- Strategische communicatie

Wat we doen

Op dit moment werken we onder meer aan:

nieuws - logo-ministerie-ocw-groot.gif

Cultuur in Beeld 2014
Voor het derde jaar op rij werkt &MAES in samenwerking met SPITZ Congres & Event en Maatschap voor Communicatie aan Cultuur in Beeld 2014: het jaarlijkse congres van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. 

nieuws - provincie-gelderland.gif

Congres Provincie Gelderland
In navolging op het succesvolle congres Stad en Regio in 2013, organiseert de Provincie Gelderland dit jaar een congres waarbij drie belangrijke, provinciale programma's centraal staan: Stad en Regio, Wonen en Gelderse Gebiedsontwikkeling. &MAES en SPITZ Congres & Event ondersteunen de provincie in de organisatie van de bijeenkomst. 


nieuws - schermafbeelding-2014-01-15-om-13.41.03.png
Expertbijeenkomsten Europese Commissie 
In opdracht van de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland organiseert &MAES in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen Clingendael een reeks bijeenkomsten over Europese economische thema's. 
De EU is bezig het Europees bestuur op Europees en nationaal niveau te versterken via institutionele versterkingen zoals het Europees Semester en de veranderende rol van de ECB. De bijeenkomsten voorzien in uitleg en discussie over deze maatregelen.

nieuws - deflogo-gemeente-amsterdam.jpg

Gemeente Amsterdam
Onder de naam 1 Stad 1 Dienstverlening is de Gemeente Amsterdam een project gestart om dienstverlening aan burgers en ondernemers te vernieuwen. Voortaan worden producten en diensten van de gemeente aangeboden via zeven Stadsloketten, één centrale telefoondienst en de website Amsterdam.nl. Overal hetzelfde aanbod, op dezelfde werkwijze, vanuit hetzelfde beleid, tegen dezelfde tarieven. Sinds 2012 adviseert en ondersteunt &MAES de afdeling Dienstverlening en Facilitair Management van de Gemeente Amsterdam bij de uitvoering van de communicatie over dit project.