Prinsengracht 1
1015 DK Amsterdam
T +31 (0)20 262 12 20

Advies

&MAES adviseert overheden, politici, publieke organisaties en bedrijven. Met onze ervaring in de politiek, journalistiek en het bedrijfsleven helpen we onze opdrachtgevers bij het beantwoorden van vragen als:

- Hoe positioneer ik mijn organisatie in het publieke veld? 
- Hoe maak ik van samenwerkingen een langdurig succes?
- Wat is de beste communicatiestrategie voor mijn organisatie?

Daarnaast helpen we opdrachtgevers bij het opzetten van succesvolle bijeenkomsten, debatten en expertmeetings.

Bij &MAES blijft het niet alleen bij advies, we voeren het ook uit; als woordvoerder, gespreksleider of wat nodig is om een strategie tot een succes te maken. 

Strategisch advies van &MAES:
- Positionering
- Samenwerking
- Strategische communicatie

Wat we doen

Op dit moment werken we onder meer aan:


nieuws - &maes-redd+-campagne-advies-ontbossing.jpg
REDD+

Ontbossing in de tropen draagt bij aan klimaatverandering, sociale problemen en een enorm biodiversiteitsverlies. De komende twee jaar voert de Nederlandse tak van REDD+ campagne om nationale en internationale aandacht te vragen voor tropisch bosbehoud onder bedrijven, media en overheid. &MAES ontwikkelt en leidt de Nederlandse campagne.


nieuws - nationale-ombudsman.jpg
Nationale Ombudsman

Vanaf januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor de uitvoering van de participatiewet, langdurige zorg en jeugdzorg. De Nationale Ombudsman ziet erop toe dat klachten hierover van burgers adequaat worden afgehandeld. Dit jaar organiseert &MAES een congres over dit thema voor de Nationale Ombudsman.


nieuws - inspectie-szw-2.jpg
125 jaar Rijkstoezicht op arbeid

Al 125 jaar werkt de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid aan eerlijk, gezond en veilig werk voor iedereen. Hier wordt in het jubileumjaar 2015 met trots op teruggekeken door bijzondere verhalen te verzamelen en te delen. &MAES verzorgt de inhoudelijke redactie en gespreksleiding van drie bijeenkomsten ter viering van '125 jaar Rijkstoezicht op arbeid'.  


nieuws - vng-international.jpg

VNG International Seminar

Tijdens het evenement Think global, act local! wordt teruggekeken op de huidige successen van de Millennium Gemeenten campagne, maar het is ook de start van wereldwijd werken aan nieuwe Sustainable Development Goals. &MAES ondersteunt VNG bij de programmering en de organisatie van deze bijeenkomst.