nl en

wo14 sep

iBestuur Congres 2022

Het jaarlijkse iBestuur Congres is hét congres over digitalisering bij de overheid, speciaal voor bestuurders en beslissers uit de overheid en de IT-sector. Centraal staan de digitale transformatie en de relatie tussen overheid en samenleving. Het congres biedt volop mogelijkheden tot interactie voor zowel de online deelnemer als de deelnemer op locatie.

Bureau &MAES verzorgt het dagvoorzitterschap bij dit congres.

Fokker Terminal - Den Haag

wo2 nov

NP Regionale Energiestrategie Congres

Na de succesvolle en drukbezochte editie van afgelopen jaar, organiseert NP RES ook dit jaar in november weer een landelijk RES-congres. Als betrokkene bij energietransitie en de RES moet je daar bij zijn!

Bureau &MAES verzorgt het dagvoorzitterschap bij dit congres.

do8 dec

Mediationcongres 2022: grenzen aan vrijheid?

Op donderdag 8 december aanstaande organiseert de MfN het Mediationcongres 2022. Dit jaar weer een fysiek congres in Spant! Bussum. Het thema van deze 13de editie is: ‘Grenzen aan vrijheid?’. De vrijheidsbeperkende maatregelen van de afgelopen twee jaar hebben ons op een indringende manier laten beseffen hoe kwetsbaar vrijheid eigenlijk is. Ook internationaal zijn we hard met onze neuzen op de feiten gedrukt. Vrijheid is niet vanzelfsprekend en niet onbegrensd. Voor de professionele mediator een uitdaging. Waar zit de nieuwe en werkbare balans? Keynote-spreker Roxane van Iperen is hier eveneens naar op zoek met haar oproep tot reflectie en haar zoektocht naar gedeelde waarden in een gepolariseerde samenleving.

Bureau &MAES verzorgt het dagvoorzitterschap bij dit congres.

Spant! - Bussum