nl en

Open sollicitatie

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te doen naar de rol van strategisch adviseur bij Bureau &MAES. Als adviseur bij Bureau &MAES help je opdrachtgevers in het publieke domein met strategische vraagstukken op uiteenlopende maatschappelijke thema’s: van de energietransitie tot sociale ongelijkheid en van diversiteit & inclusie tot de woningcrisis. Politiek-bestuurlijke dynamiek, maatschappelijke belangen en beleids- en uitvoeringsvraagstukken zijn terugkerende elementen in onze opdrachten. Wij geven strategisch advies, vertalen doelstellingen in sterke inhoudelijke programma’s en begeleiden gesprekken en bijeenkomsten van groot tot klein. Bij Bureau &MAES werken we altijd vanuit de inhoud en passen we vorm en invulling daarop aan. Daarbij verbinden we de interne doelstellingen altijd aan externe ontwikkelingen en brengen we de belangrijkste stakeholders samen met frisse blikken van buiten.

Ons team bestaat uit zeven collega’s met hart voor de publieke zaak. We zijn betrokken bij elkaar en de maatschappij, houden ervan creatieve oplossingen voor complexe vragen te bedenken en vullen elkaars kwaliteiten aan. We denken met elkaar mee en werken samen aan opdrachten: thuis, op ons kantoor in Amsterdam en bij opdrachtgevers. Elke vrijdag komen we samen in Amsterdam om elkaar te zien, inhoudelijk te sparren over opdrachten en te lunchen of een borrel met elkaar te drinken.

Wij staan altijd open voor enthousiaste, gedreven collega’s die graag wat voor de samenleving willen betekenen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een open sollicitatie met cv per e-mail naar secretariaat@en-maes.nl t.a.v. Ruben Maes.