nl en

Vacature Strategisch adviseur

Strategisch adviseur (32-40 uur p/w)

 

Bureau &MAES is op zoek naar een strategisch adviseur. Als adviseur van bureau &MAES help je opdrachtgevers bij het beantwoorden van vragen op bestuurlijk-strategisch terrein. Vragen als: Hoe positioneer ik mijn organisatie in het publieke domein? Hoe verbind ik mijn opgave aan andere ontwikkelingen in de samenleving? Wat is het beste proces om, samen met stakeholders, een antwoord te vinden op mijn vraagstuk?

Bureau &MAES is een klein team van strategisch adviseurs met hart voor de publieke zaak. We zijn inhoudelijk scherp en de bruggenbouwers tussen maatschappelijke ontwikkelingen en organisaties in het publieke domein.

Wie zoeken we? Je bent op de hoogte van maatschappelijke vraagstukken, trends en actualiteiten en weet deze kennis in te zetten voor de strategische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Je levert hoge kwaliteit. Je staat stevig in je schoenen en bent een sparring partner op directie- en bestuursniveau, maar schroomt niet ook de uitvoering ter hand te nemen. Je kunt een strategisch plan helder op papier zetten. Je bent flexibel en creatief in je aanpak. Je hebt bij voorkeur een goed netwerk in het publieke domein.

Bij onze ideale kandidaat zien wij graag terug:

• Minimaal 6 jaar werkervaring;
• Wetenschappelijke achtergrond in een politiek-maatschappelijk kennisterrein;
• Inhoudelijk gedreven, geïnteresseerd in uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken;
• Goede kennis van politiek, media en communicatie;
• Een positieve teamspeler die goed zelfstandig kan werken;
• In staat om goede relaties op te bouwen met onze opdrachtgevers en collega’s.

Herken je jezelf in het profiel van strategisch adviseur binnen ons bureau? Dan horen we graag je reactie!

Reageren kan tot vrijdag 21 september met een motivatie en cv inclusief twee referenties per e-mail naar info@en-maes.nl t.a.v. Ruben Maes.