nl en

do2 dec

Mediationcongres 2021: verbreed je horizon!

Op donderdag 2 december aanstaande organiseert de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) de twaalfde editie van het Mediationcongres. Ook deze keer online, voor alle zekerheid. Met een nieuwe blik: de afgelopen periode heeft immers grote impact op onze persoonlijke ontwikkeling en op de maatschappelijke verhoudingen. Een uitgelezen kans voor nieuwe kennis, nieuwe inzichten, nieuwe ontmoetingen.

Ruben Maes is gespreksleider bij dit congres.

Online

10.00 - 13.30 uur

vr18 mrt

Jaarcongres De Vernieuwde Stad

Op 18 maart 2022 vindt het jaarcongres van De Vernieuwde Stad plaats. We zien uit naar een mooie middag met ontmoeting, interessante gesprekken en nieuwe idee├źn om de steden te vernieuwen vanuit sociaalecologisch perspectief.

&MAES ondersteunt De Vernieuwde Stad met de programmering en organisatie. Ruben Maes is dagvoorzitter van het jaarcongres.

 

vr8 apr

Congres 70 jaar Woonzorg Nederland

In april 2022 viert Woonzorg Nederland haar 70-jarig bestaan met een inspirerend congres. Samen met de samenwerkingspartners reflecteert Woonzorg Nederland op de maatschappelijke kansen en uitdagingen van seniorenhuisvesting in Nederland. Hoe kunnen ze de toenemende vraag naar seniorenhuisvesting invullen, waarbij zezorg, ruimtelijke en sociologische aspecten integraal meenemen?

Bureau &MAES is betrokken bij de inhoudelijke en praktische organisatie en verzorgt de gespreksleiding.

Datum onder voorbehoud