nl en

di24 mei

Dag van de Forensische Zorg 2022 – Lerend Leven

Een leven lang leren, een lerende cultuur, weer leren leven na een delict, innoveren om te leren: het thema van DFZ2022 draait om het lerend vermogen van onze sector.

Het thema lerend leven kan je op verschillende manieren benaderen. We onderscheiden vier niveaus: leren als mens (werknemer/ client), leren als organisatie, leren als sector en leren als samenleving.

Bureau &MAES is verantwoordelijk voor de inhoudelijke programmering van de plenaire opening en afsluiting en leidt de dag.

De Fabrique, Utrecht

09.30 - 19.30 uur

do9 jun

Voorjaarscongres Aedes

Aedes organiseert minimaal 2 keer per jaar haar verenigingscongres onder leiding van Ruben Maes. Directeur-bestuurders nemen daar de belangrijkste besluiten over en voor de vereniging. Ook is er ruimte om standpunten uit te wisselen, het debat te voeren en te netwerken.

13.00 - 16.00 uur

di14 jun

ERTMS Congres

Op dinsdag 14 juni 2022 zal het ERTMS Congres plaatsvinden in de Fokker Terminal te Den Haag. Op deze dag komen alle betrokkenen van ERTMS Nederland bij elkaar om samen stil te staan bij en vooruit te kijken naar de uitrol van ERTMS over de Nederlandse spoorwegen. Vanuit het hoofdthema Time to Act gaan de deelnemers aan de slag met onderwerpen als Samenwerken, Digitalisering en Innovaties.

Bureau &MAES is betrokken bij de inhoudelijke programmering voor het ERTMS Congres en zal op de conferentie een aantal deelsessies verzorgen. Daarnaast begeleiden wij andere deelsessieleiders door ze een online training en individuele ondersteuning aan te bieden ter voorbereiding op hun deelsessies.

Fokker Terminal, Den Haag

do16 jun

Toezichtfestival

Na de digitale editie van november 2020, is het op 16 juni 2022 weer tijd voor een live Toezichtfestival! Hoofdthema van de dag is Roze brillen en blinde vlekken: welke mooie ontwikkelingen, nieuwe kansen én risico?s zijn er als we kijken naar de maatschappelijke verwachtingen van toezicht en het publiek vertrouwen in de overheid.

Ruben Maes modereert het Toezichtfestival.

Fort Altena, Werkendam

09.00 - 17.00 uur