nl en

di30 mrt

VNG Belastingcongres “Op de vleugels van digitalisering”

Dit jaar is de VNG Belastingconferentie terug, nu digitaal! We gaan letterlijk verder met het thema van vorig jaar dat actueler is dan ooit: Op de vleugels van digitalisering. De omstandigheden vanwege het coronavirus hebben natuurlijk geleid tot een heel nieuwe manier van werken, maar ook voor ons inhoudelijke werk hebben de digitale ontwikkelingen bepaald niet stilgestaan.

Op dinsdag 30 maart wordt u op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen in een serie inhoudelijke en plenaire sessies. Bekijk het volledige programma en het workshopoverzicht met een overzicht van de sessies.

Bureau &MAES verzorgt het dagvoorzitterschap bij deze conferentie.

 

Online

09.45 - 16.00 uur

wo31 mrt

Conferentie Nationale Omgevingsvisie (NOVI)

Op woensdag 31 maart 2021 vindt de eerste conferentie over de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) plaats. Een dag waarop iedereen online bij elkaar komt om mee te bouwen aan een duurzame ruimtelijke inrichting van Nederland. Laat u bijpraten over de koers van de Nationale Omgevingsvisie, over de stappen die reeds zijn gezet en raak geïnspireerd door de vele praktijkvoorbeelden van collega’s en praat mee.

Op de NOVI Conferentie praten experts je bij over de koers en over de stappen die al zijn gezet. Tal van onderwerpen en inspirerende praktijkvoorbeelden ten aanzien van de fysieke leefomgevingen passeren de revue. En er is uiteraard ook gelegenheid om ervaringen te delen met elkaar.

Ruben Maes is dagvoorzitter bij deze conferentie.

Online

09.30 - 17.00 uur