nl en

STRATEGISCH ADVISEUR (32-40 UUR P/W)

Bureau &MAES is op korte termijn op zoek naar een strategisch adviseur.

Als adviseur bij Bureau &MAES help jij opdrachtgevers in het publieke domein met strategische vraagstukken op uiteenlopende maatschappelijke thema’s: van de energietransitie tot sociale ongelijkheid en van diversiteit en inclusie tot de woningcrisis. Politiek-bestuurlijke dynamiek, maatschappelijke belangen en beleids- en uitvoeringsvraagstukken zijn terugkerende elementen in onze opdrachten.

Wij geven strategisch advies, vertalen doelstellingen in sterke inhoudelijke
programma’s en begeleiden gesprekken en bijeenkomsten van groot tot klein. Bij Bureau &MAES werken wij altijd vanuit de inhoud en passen wij vorm en invulling daarop aan. Daarbij verbinden wij de interne doelstellingen altijd aan externe ontwikkelingen en brengen wij de belangrijkste stakeholders samen met frisse blikken van buiten.

Ons team bestaat uit zeven collega’s met hart voor de publieke zaak. Wij zijn betrokken bij elkaar en de maatschappij, houden ervan creatieve oplossingen voor complexe vragen te bedenken en vullen elkaars kwaliteiten aan. Wij denken met elkaar mee en werken samen aan opdrachten: thuis, op ons kantoor in Amsterdam en bij opdrachtgevers. Elke vrijdag komen wij samen in Amsterdam om elkaar te zien, inhoudelijk te sparren over opdrachten en te lunchen of een borrel met elkaar te drinken.

Wie zoeken wij? Voor ons bureau zoeken wij enthousiaste, gedreven collega’s die graag wat voor de samenleving willen betekenen. Jij bent leergierig, wil je graag verder ontwikkelen en kijkt ernaar uit om in verschillende rollen met diverse vraagstukken en opdrachtgevers aan de slag te gaan. Jij houdt van vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw werk, maar jij bent ook een teamspeler die mee kan groeien in het bureau.

Onze ideale nieuwe collega heeft al een aantal jaar werkervaring opgedaan, bijvoorbeeld als adviseur en/of bij een publieke organisatie. Jij weet wat er speelt in de maatschappij, vindt het leuk om ingewikkelde vraagstukken uit te pluizen en bent goed in staat je in anderen te verplaatsen. Jij schakelt makkelijk tussen strategie en uitvoering, bent professioneel en houdt van een persoonlijke benadering. Jij kunt een strategisch plan helder op papier zetten, jij bent flexibel en creatief in jouw aanpak en jij hebt een goed netwerk in het publieke domein.

Herken jij jezelf in het profiel van strategisch adviseur en spreekt ons bureau jou aan? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet! Stuur jouw motivatie en cv per e-mail naar secretariaat@en-maes.nl t.a.v. Ruben Maes. Wij bespreken elke vrijdag de sollicitaties die binnen komen.